Συνελήφθησαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης δύο νεαροί (23 και 21 ετών) για επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος ενός 26χρονου από την Αλβανία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έγινε χθες περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Παπανικολάου. Οι δύο συλληφθέντες, μαζί με ομάδα ατόμων (περίπου 10 συνολικά), επιτέθηκαν στον 26χρονο και τον χτύπησαν, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής ο λόγος για τον οποίο σημειώθηκε η επίθεση. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης - Συκεών, πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-10-2026), συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 21 ετών, καθώς μαζί με ομάδα ατόμων άσκησαν σωματική βία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού.
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα - Ποιοι 5 Σταθμοί Μετρό κλείνουν, τι ώρα
- Έρχεται δύσκολος χειμώνας: «Χρυσάφι» για ρεύμα και φυσικό αέριο, άλμα 57% στη χονδρική τιμή
- Δημοσκόπηση GPO: Άνετη πρωτιά για ΝΔ με 29,4% - Τα ποσοστά Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ, εκτός Βουλής η Καρυστιανού
- Αιματηρή απόπειρα ληστείας στη Θεσσαλονίκη – Τον μαχαίρωσε για ένα πατίνι
- Σε κλοιό κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη: Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα – Πού και ποια ώρα θα γίνουν