Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συμμετοχή και βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην έκθεση «Beauty Macedonia»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.
Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συμμετείχε στην έκθεση «Beauty Macedonia», που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση-θεσμός για τον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα, υποδέχθηκε χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις του χώρου της ομορφιάς, καθώς και να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις εξειδικευμένων μηχανημάτων.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσίασαν στο κοινό show ομορφιάς, με τίτλο “Hollywood Stars”. Ενώ κορυφαία στιγμή των εγκαινίων, ήταν η βράβευση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από την διοργανώτρια εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou για την συμμετοχή του στην Beauty Macedonia.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός με διαρροή αέρα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Αστροναύτες έτοιμοι για εκκένωση
Οι αστροναύτες που συμμετέχουν στην αποστολή Crew-12 έλαβαν οδηγίες να καταφύγουν στο διαστημόπλοιο Crew Dragon
Συναγερμός με διαρροή αέρα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Αστροναύτες έτοιμοι για εκκένωση