Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Καλαφάτης: Οι πρόωρες εκλογές δεν πρέπει να παγώσουν το μετρό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό» είχε ο Στ. Καλαφάτης

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της «Αττικό Μετρό» Χ. Τσίτουρα, από τον οποίο ζήτησε ενημέρωση, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Μετρό Θεσσαλονίκης και την απόρριψη του αιτήματος διάλυσης της σύμβασης που υπέβαλε η ανάδοχος κοινοπραξία, είχε ο Στ. Καλαφάτης.

«Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης, δεν μπορεί να περιμένει», τόνισε αμέσως μετά ο κ. Καλαφάτης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «οι πρόωρες εκλογές δεν πρέπει να 'παγώσουν' το μέλλον του έργου. Προεκλογική περίοδος δεν σημαίνει ακυβερνησία. Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει και ηγεσία στο αρμόδιο υπουργείο, που οφείλει να παρέμβει και να ενισχύσει τις προσπάθειες της 'Αττικό Μετρό', προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το έργο με νέο κύκλο μεγάλων καθυστερήσεων. Αυτό ζητούν οι εργαζόμενοι, αυτό απαιτούν οι πολίτες, αυτό χρειάζεται η Θεσσαλονίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις