Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΤΩΡΑ: Κατάμεστη η σκηνή της ΔΕΘ για το αφιέρωμα στον Μίκη!

ΤΩΡΑ: Κατάμεστη η σκηνή της ΔΕΘ για το αφιέρωμα στον Μίκη!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ένα μουσικό ταξίδι με τις φωνές του Γιώργου Νταλάρα και της Ελένης Βιτάλη στη Θεσσαλονίκη

Κανονικά και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη ΔΕΘ το συναυλιακό αφιέρωμα στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη με τον κορυφαίο Γιώργο Νταλάρα και την ανεπανάληπτη Ελένη Βιτάλη, καθώς ο καιρός δεν χάλασε τελικά τη βραδυά!

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας παρέδωσε πριν λίγο το βραβείο στην κόρη του Μίκη, Μαργαρίτα ενώ ανέφερε οτι μίλησε με τον ίδιο και του ζήτησε να μεταφέρει στον κόσμο την αγάπη του για την πόλη. Ακολούθως προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Μίκη Θεοδωράκη να τραγουδάει Αναγνωστάκη, παρουσία του ποιητή. Προλόγισε η Άννα Φόνσου. 

Η συναυλία «Όταν σφίγγουν το χέρι-90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» είναι μια κορυφαία στιγμή στο συναυλιακό πρόγραμμα της 80ής ΔΕΘ. Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και την Ελένη Βιτάλη εμφανίστηκαν επίσης οι Ζαχαρίας Καρούνης και Μπέτυ Χαρλαύτη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φ. Γεννηματά: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν σαν μικρά παιδιά»

Υπέρ μιας σχεδιασμένης εξόδου από την Ευρωζώνη ο Π. Λαφαζάνης