Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκουριές: Καταγγελίες για περιβαλλοντικές παραβάσεις ερευνά το υπ. Περιβάλλοντος

Σκουριές: Καταγγελίες για περιβαλλοντικές παραβάσεις ερευνά το υπ. Περιβάλλοντος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συγκροτήθηκε ειδικό μικτό κλιμάκιο ελέγχου από στελέχη του υπουργείου και της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδας
Εντολή για άμεση διερεύνηση καταγγελιών που υπέβαλαν εκπρόσωποι επιτροπών κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος, οι καταγγελίες αφορούν σοβαρές παραβιάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αλλά και της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για το υποέργο των Σκουριών, οι οποίες τέθηκαν υπ΄ όψιν του κ. Σκουρλέτη στη διάρκεια συνάντησης, κατά την οποία υποβλήθηκαν σχετικά στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.

Προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες, συγκροτήθηκε ειδικό μικτό κλιμάκιο ελέγχου από στελέχη των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου και της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδας.

Ο έλεγχος, που ξεκίνησε την επομένη της υποβολής των καταγγελιών ολοκληρώνεται σήμερα και τα αποτελέσματά του θα γίνουν γνωστά μετά από την επεξεργασία των ευρημάτων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν και έκλεψαν δύο άτομα σε ενεχυροδανειστήριο!

Σε απευθείας μετάδοση το άνοιγμα του μαύρου κουτιού του ρωσικού βομβαρδιστικού!