Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο σεφ Λαζάρου μιλά για γαστρονομία στο Κτήμα Γεροβασιλείου

 Ο πολύ γνωστός και αγαπητός chef μιλά για την ελληνική κουζίνα και τη θέση του φαγητού και του κρασιού στο ελληνικό τραπέζι ...

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στις 19.00, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου φιλοξενεί τον chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Varoulko Λευτέρη Λαζάρου σε μία διάλεξη αφιερωμένη στη γαστρονομία: «ΘΥΜΙΣΕΣ». Ο πολύ γνωστός και αγαπητός chef αφήνει για λίγο τις συνταγές και έρχεται να μας μιλήσει για την ελληνική κουζίνα, το ελληνικό τραπέζι και τη θέση του φαγητού και του κρασιού σε αυτό.

Στα πλαίσια της διάλεξης, το μουσείο οίνου θα είναι επισκέψιμο από τις 18.00 έως τις 19.00.

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ