Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα τοπικής κατηγορίας στη Χαλκιδική (VIDEO)

Παίκτες και προπονητές πιάστηκαν στα χέρια - Έπεσαν μέχρι και καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο

Με σοβαρά επεισόδια ολοκληρώθηκε ο αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, μεταξύ Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών.

Ο Αστέρας ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους έναντι 45 της Δόξας, δυο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ωστόσο στο μεταξύ τους ματς, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο με 2-0 και «σκαρφάλωσαν στην κορυφή.

Μόνο που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μετά την επίτευξη του τέρματος στις καθυστερήσεις από τον Μουρμούρη της Δόξας Καλυβών, παίκτες και προπονητές πιάστηκαν στα χέρια, εξαιτίας των έντονων πανηγυρισμών των φιλοξενούμενων.

Οι φίλαθλοι οι οποίοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων, δεν έμειναν... αμέτοχοι, καθώς πετούσαν φωτοβολίες και διάφορα αντικείμενα, μέχρι και πλαστικές καρέκλες, στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά χρειάστηκαν μερικά λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος του αγώνα.

Τα επεισόδια από το 42′ και μετά στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=eGXyekaW3nQ

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Κορωνοϊός: Στα 6.926 τα νέα κρούσματα - Τα 748 στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Επίσημο «μπλόκο» στους χούλιγκαν της Μαρσέιγ από την αστυνομία

Έρευνα: 9 στους 10 καταναλωτές περιμένουν ανατιμήσεις λόγω του πολέμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία