Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός άνδρας σε παραλία στη Χαλκιδική

Προανάκριση διενεργείται από το λιμενικό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Καλλιθέας του Δήμου Κασσάνδρας, 65χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απλησίαστα τα φρέσκα ψάρια: Γαύρος στα 8€, σαρδέλα στα 11,5€
Η μειωμένη παραγωγή λόγω της κλιματικής κρίσης και το υψηλότερο κόστος παραγωγής στην ιχθυοκαλλιέργεια οδηγούν σε ανατιμήσεις που φτάνουν και το 30%
Απλησίαστα τα φρέσκα ψάρια: Γαύρος στα 8€, σαρδέλα στα 11,5€
Φάμελλος: Ξανά κατάθεση της ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την «Ομάδα Αλήθειας»
«Τα ερωτήματα για το αν υπάρχει "τριγωνική σχέση" μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών-κυβερνώντος κόμματος-κρατικών φορέων/δημόσιων οργανισμών παραμένουν»
Φάμελλος: Ξανά κατάθεση της ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την «Ομάδα Αλήθειας»