Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιωάννα Τούνη: «Φιλιά σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιό γιατί έγινα μαμά» (VIDEO)

Ιωάννα Τούνη: «Φιλιά σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιό γιατί έγινα μαμά» (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το βίντεο της instagrammer με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Η Ιωάννα Τούνη απαντάει στα επικριτικά σχόλια που δέχεται, συνήθως με βίντεο που αναρτά στο TikTok. Το ίδιο έκανε το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου, μετά από μηνύματα που φέρεται να έλαβε από ακολούθους της για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.

Μέσω TikTok ανέβασε ένα κλιπ, αυτή τη φορά απαντώντας σε όσους τη σχολιάζουν αρνητικά για τα σέξι μαγιό που φοράει. Αφού κατέγραψε τον εαυτό της να φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι ενώ παράλληλα χορεύει ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

Δείτε το βίντεο

@j.touni Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου συμπεθέρα?🤔🤔🙃 #fyp #tiktokgreece #viral #foryoupage #mykonos @Bubblegun ♬ Aeroplano - Eleni Foureira & Beyond

Η instagrammer πήγε στη Μύκονο για φωτογράφιση αλλά ένα από τα βράδια της στο νησί, βγήκε να διασκεδάσει. Πριν μερικές μέρες, πήγε σε νυχτερινό μαγαζί με την παρέα της για να διασκεδάσουν. Κάποιος από την παρέα, κατέγραψε την Ιωάννα Τούνη να χορεύει μέσα στο αποκαλυπτικό ροζ σύνολο που επέλεξε, με βαθύ ντεκολτέ. Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε μέσω story και η Ιωάννα Τούνη το αναδημοσίευσε.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος

Κουτσούμπας: «Σήμερα χαλαρά, αύριο πάμε να ψηφίσουμε και να ψηφίσουμε σωστά»