Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρή 65χρονη μισή ώρα μετά το εμβόλιο - Νεκροψία για τα αίτια του θανάτου

H 65χρονη που έπασχε από διαβήτη δεν ανέφερε ιστορικό αλλεργιών ή άλλων παθήσεων

Έρευνα για τα αίτια θανάτου 65χρονης γυναίκας με υποκείμενα νοσήματα που βρέθηκε νεκρή περίπου μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της στο Ίλιον.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο κέντρο υγείας στο Ίλιον για να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, την πρώτη δόση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη έπασχε από διαβήτη. Έκανε τη δόση, δεν ανέφερε ιστορικό αλλεργιών ή άλλων παθήσεων και παρέμεινε στο κέντρο για 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό. 

Μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της βρέθηκε σε παρκάκι δίπλα από το κέντρο υγείας χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα δεν επανήλθε.

Θα διεξαχθεί νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας. 

Η Επιτροπή Εμβολιασμών ερευνά το περιστατικό και αναμένει την ιατροδικαστική εξέταση αφού πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο, τονίζοντας τονίζουν μάλιστα ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

Πηγή: skai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 38χρονης και συνεργού
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφιών της 38χρονης κι ενός ακόμη ατόμου
Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 38χρονης και συνεργού
Μητσοτάκης: Με το axiologisi.ypes.gov.gr δίνουμε τον λόγο στους πολίτες
«Η υποχρέωσή μας την επόμενη μέρα δεν είναι απλά να θέσουμε στον δημόσιο διάλογο τα στοιχεία αυτά, αλλά να τα αξιοποιήσουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης: Με το axiologisi.ypes.gov.gr δίνουμε τον λόγο στους πολίτες