Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υγεία

Κορωνοϊός: 438 νέα κρούσματα και ακόμη 11 νεκροί

koronoios
Κορωνοϊός: 438 νέα κρούσματα και ακόμη 11 νεκροί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
520 συνολικά οι θάνατοι στη χώρα

Ακόμη 438 νέα κρούσματα ανακοίνωσε προ ολίγου ο ΕΟΔΥ για σήμερα Δευτέρα, όσα δηλαδή ανακοινώθηκαν και χθες Κυριακή. Παράλληλα, οι νεκροί έφτασαν τους 520, καθώς έντεκα άτομα έχασαν τη ζωή τους σε 24 ώρες.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

438 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ εκ των οποίων 62 συνδέονται με γνωστές συρροές και 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 25802, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3560 (13.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10337 (40.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

85 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 26 (30.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 94.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 258 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 11 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 520 θανάτους συνολικά στη χώρα. 197 (37.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Υγεία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Επιστολές της Αθήνας σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και Πομπέο για την τουρκική παραβατικότητα

Σε επαγρύπνηση οι Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο - Τουρκικός στόλος στον Κόλπο Ξηρού