Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υγεία

Πέθανε πιστός από κορωνοϊό – Κόλλησε από ιερέα που κοινωνούσε ενώ ήταν θετικός

Πέθανε πιστός από κορωνοϊό – Κόλλησε από ιερέα που κοινωνούσε ενώ ήταν θετικός
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνολικά νόσησαν 27 πιστοί

Πέθανε ένας από τους 27 πιστούς που κόλλησαν κορωνοϊό από ιερέα που κοινωνούσε, ενώ είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Ο πιστός, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στα 79 του, είχε διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Μυχούς μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Μάλιστα, δεν ήταν ο ίδιος που είχε πάει στην εκκλησία αλλά η σύζυγός του, η οποία κόλλησε τον ιό και τον μετέδωσε στον σύζυγό της, ο οποίος και δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1.

Αρνητής της πανδημίας ο ιερέας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας είναι αρνητής των εμβολιασμών και της μάσκας και παρακινούσε, μάλιστα, τους πιστούς να μην εμβολιάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μερικές εβδομάδες πριν, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, έδωσε μία εβδομάδα διορία στους ανεμβολίαστους κληρικούς να εμβολιαστούν, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία.

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Υγεία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Παιδιά εκτός σχολείου έως 2 χρόνια - Γονείς αρνούνται και τη μάσκα

Τσίπρας: Ο κ. Κουρτς μπροστά στον κ. Μητσοτάκη φαντάζει μάλλον ως αρσακειάδα