Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

ΝΒΑ: Στο Νο 60 στο draft επελέγη ο Κώστας Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Στο Νο 60 στο draft επελέγη ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τον επέλεξαν οι Σίξερς, όμως τα δικαιώματά του πήραν οι Μάβερικς
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιλέχτηκε τελευταίος στη διαδικασία draft του NBA, στη θέση 60 από τους Σίξερς, όμως τα δικαιώματά του πήραν οι Μάβερικς.

Η ομάδα του Ντάλας είχαν στο Νο 54 τον Σέικ Μίλτον, αλλά ton έστειλαν στους Σίξερς για να πάρουν το νούμερο 56 (Ρέιμοντ Σπάλντινγκ ) και 60 (Κώστα Αντετοκούνμπο). Ετσι, μετά τον Γιάννη και τον Θανάση, ο τον 20χρονο φόργουορντ γίνεται ο τρίτος Αντετοκούνμπο που παίρνει θέση στο draft του ΝΒΑ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 19χρονος σέντερ από τις Μπαχάμες και το κολέγιο της Αριζόνα, ΝτιΆντρε Έιτον, όπως αναμενόταν, επιλέχτηκε στην πρώτη θέση πηγαίνοντας στους Σανς και έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των draft, μετά το 1996 που δεν θα αλλάξει πολιτεία στη μετάβαση του από το NCAA στο ΝΒΑ.

Ο Μπάγκλεϊ από το Ντιουκ ήταν στο Νο2 και έτσι πήγε στο Σακραμέντο, ενώ ο 19χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκας Ντόντσιτς κατέληξε νούμερο 3, επελέγη από τους Σανς αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στους Μάβερικς, που με τη σειρά τους έδωσαν στην Ατλάντα το Νο 5, τον γκαρντ Τρέι Γιανγκ από την Οκλαχόμα. Στο 4 οι Γκρίζλις επέλεξαν τον Τζάρεν Τζάκσον από το Μίτσιγκαν.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ληστεία στο βιολογικό καθαρισμό Αιγίου - Λεία 10.000

Απεργία πείνας ξεκινά ο Χρ. Ξηρός