Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Άρης: Είπε το ναι ο Ιντέγε - Την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Είπε το ναι ο Ιντέγε - Την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συμφώνησαν Άρης και Ιντέγε

Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Μπράουν Ιντέγε με το Νιγηριανό επιθετικός να λέει το ναι και να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

Ο Άρης κατέθεσε πρόταση αντί 500.000 ευρώ (πάγιο ποσό, συν μπόνους επίτευξης στόχων), οι αρχικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ήταν περισσότερες, κατά 200.000 ευρώ. Ο Άρης όμως άνοιξε όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά του και τελικά τον έπεισε να φορέσει την φανέλα των κιτρινόμαυρων, προσφέροντας του πρωταγωνιστικό ρόλο, την ευκαιρία για μια νέα αρχή στην καριέρα του και του έδωσε να καταλάβει ότι η προσφορά που κατέθεσε είναι υπεράνω και των πραγματικών οικονομικών δυνάμεών του.

Μετά την θετική απάντηση του 30χρονου επιθετικού και την προφορική συμφωνία με τον Άρη, αναμένεται η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη βδομάδα, προκειμένου να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να μπουν οι υπογραφές, ώστε να ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή την προετοιμασία του με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Πηγή: pressaris

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη του εμπρησμού τουρκικών οχημάτων από το Δήμο

Στουρνάρας: Προς πλήρη άρση των capital controls φέτος