Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ληστής «μπούκαρε» με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο – Τον έπιασαν μια ώρα μετά

Θεσσαλονίκη: Ληστής «μπούκαρε» με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο – Τον έπιασαν μια ώρα μετά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 36χρονος που μπήκε στο κατάστημα και απείλησε υπάλληλο – Πού έγινε το περιστατικό

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έγινε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα σε κατάστημα ψιλικών στην πλατεία Αντιγονιδών. Ένας 36χρονος άντρας (από την Αίγυπτο), μπήκε στο κατάστημα, απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο και πήρε χρηματικό ποσό 500 ευρώ από το ταμείο πριν τραπεί σε φυγή. 

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Εν τέλει, γύρω στις 05:00, δηλαδή μία ώρα μετά τη ληστεία, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αρετή Μακρολειβαδίτη: «Το χιούμορ μάς βγάζει από τα λαγούμια της καθημερινότητας»
Κύριος Τζέι

Στις ΗΠΑ μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Μητσοτάκης ΟΗΕ