Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυγενάκης: Πρωταθλήματα ξανά από τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εφόσον το αποφασίσουν οι αντιστοιχίες ομοσπονδίες

Τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα (στις περιπτώσεις φυσικά όπου οι αρμόδιες διοργανώτριες αρχές θα αποφασίσουν τη συνέχισή τους) θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν στα τέλη Μαΐου ή το αργότερο στις αρχές Ιουνίου.

Αυτό υπογράμμισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ-1, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι δεν θα υπάρξει κάποια δυσμενής εξέλιξη στην εξάπλωση του κορονοϊού, που θα πάει πίσω όλο τον σχεδιασμό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, «αν όλα πάνε καλά, τα σχέδιά μας είναι αρχές Μαΐου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαΐου να ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματά τους. Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντιστοιχίες ομοσπονδίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα