Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι Έλληνες διαιτητές θα απέχουν από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής

Έπειτα από τις σοβαρές καταγγελίες του Τάσου Παπαπέτρου για απειλές που δέχθηκε

Έπειτα από τις σοβαρές καταγγελίες του Τάσου Παπαπέτρου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις εναντίον τους, οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν να απέχουν από τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής.

Οι ρέφερι δήλωσαν ομαδικό κώλυμα, με τη σχετική απόφαση να λαμβάνεται ομόφωνα και να έχει κοινοποιηθεί ήδη στον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι.

Υπενθυμίζεται πως ο διαιτητής της αναμέτρησης Βόλος - Ολυμπιακός κατήγγειλε στην αστυνομία πως δέχθηκε απειλές από αγνώστους κατά της ζωής του, αλλά και μελών της οικογένειάς του.

 «Θα σε σκοτώσουμε. Και εσένα και τη γυναίκα σου και το παιδί σου και τον πατέρα σου. Όπου και να πάτε θα σας βρούμε και θα σας θάψουμε», φέρονται να είναι ορισμένες από τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.

Πηγή: dnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα