Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Η έκπληξη του Τρινκιέρι για το ματς με τον Παναθηναϊκό - Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Σούλη Μαρκόπουλο

partizan - paok
INTIME
ΠΑΟΚ: Η έκπληξη του Τρινκιέρι για το ματς με τον Παναθηναϊκό - Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Σούλη Μαρκόπουλο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μεγάλος αγώνας απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με τον Μπριν Ταϊρί στη διάθεση του Αντρέα Τρινκιέρι θα αντιμετωπίσει απόψε , στον δεύτερο ημιτελικό για το Super Cup, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», τον Παναθηναϊκό (21:00), ο ΠΑΟΚ . 

Ο Αμερικανός γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην εξάδα των ξένων που δήλωσε ο «Δικέφαλος» για το ματς , γεγονός το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του σε δράση μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε , στις αρχές Σεπτεμβρίου, για τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο αριστερό γόνατο. 

Οι έξι ξένοι που δήλωσε ο ΠΑΟΚ για το ματς είναι, αναλυτικά,  οι Μπριν Ταϊρί, Τζέντι Όσμαν , Κάιλ Αλεξάντερ , Τρέβορ Χάτζινς, Μάρκους Φόστερ , Μπεν Μουρ. 

Στους σημερινούς ημιτελικούς του Super Cup θα τηρηθεί ενός λεπρού σιγή στη μνήμη του Σούλη Μαρκόπουλου.  Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε σχετικό αίτημα και στο EuroCup ενόψει του , εντός έδρας, αγώνα, για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, με την Μανρέσα (30/9), το οποίο έγινε αποδεκτό. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βραζιλία: Ο Λούλα απαγόρευσε τον διαδικτυακό στοιχηματισμό
Λούλα Βραζιλία

«Χρυσός» ο Ντούσκος στους αγώνες Shanghai Sprints
Ντούσκος