Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Ομηρία σε κτίριο του Πατριαρχείου της Σερβίας

Ομηρία σε κτίριο του Πατριαρχείου της Σερβίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ένοπλος εισέβαλε σε κτίριο του Πατριαρχείου της Σερβίας ζητώντας 200.00

Ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο του Πατριαρχείου της Σερβίας, στο τμήμα όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, απαιτώντας από τους υπάλληλους να του παραδώσουν μεγάλο χρηματικό ποσό. Κάποιος από τους εργαζομένους κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία κατέφθασε και ακινητοποίησε τον δράστη.

«Άντρας 42 ετών εισήλθε στο πατριαρχικό μέγαρο και με την απειλή πιστολιού, πήρε για ομήρους δύο διοικητικούς υπαλλήλους και ζητούσε να του δοθούν χρήματα. Η μονάδα επεμβάσεων της αστυνομίας γρήγορα τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε. Κατά την επιχείρηση δεν υπήρξαν θύματα. Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στον ανακριτή» αναφέρεται στην ανακοίνωση από το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Ν-1 πρόκειται για άτομο που είχε σχέσεις με την Εκκλησία και το ποσό που ζητούσε ήταν 200.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Περιοδεία του Μάρκου Μπόλαρη στον Εύοσμο (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με νεκρό βρέφος σε ξενοδοχείο στην Κρήτη