Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Δυτικής Μακεδονίας

Παραμένουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της κακοκαιρίας

Εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας έχει ως εξής:

 

• Γρεβενά

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

 

• Καστοριά

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 180 έως 280 χλμ . της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων σ τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, καθώς και στον Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

 

• Κοζάνη

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού , καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

 

• Φλώρινα

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 20ο έως το 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, καθώς και στον Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη
Τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και ότι «αποδέχεται τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων ως φυσιολογικούς»
Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη