Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού χρειάζονται αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία

Αρκετά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων από τα χιόνια και τον παγετό στο οδικό δίκτυο

Αρκετά είναι και στη Δυτική Μακεδονία τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία και ειδικότερα από τη χιονόπτωση και τον παγετό, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου να είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, απαραίτητες για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε περιοχές των νομών Φλώρινας και Καστοριάς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, στο νομό Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 8ο έως το 25ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 20ο έως το 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) και στην επαρχιακή οδό Αετού-Νυμφαίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, καθώς και στον υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Καστοριάς, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 180 έως 280 χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου). Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, καθώς και στον εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους