Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλατεία Εξαρχείων: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν 2 από τις 32 προσαγωγές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων για την κατασκευή του μετρό στην περιοχή

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν μέχρι στιγμής δύο από τις προσαγωγές που έγιναν σήμερα το πρωί από την πλατεία Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων για την κατασκευή του μετρό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι συγκεντρωθέντες, γύρω στις 08:30, πέταξαν ντομάτες, αυγά και καφέδες εναντίον του συνεργείου που εκτελεί τις εργασίες στην πλατεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να γίνουν συνολικά 32 προσαγωγές από την αστυνομία. Οι δύο που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παραμένουν έξω από τη ΓΑΔΑ περίπου 30 άτομα, που έχουν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση στους συλληφθέντες και προσαχθέντες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή