Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο, με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ μαθητών σε σχολείο στο Βόλο

Μάρτυρας του άγριου σκηνικού η μητέρα μιας μαθήτριας

Μάρτυρας ενός βίαιου επεισοδίου με πρωταγωνιστές μαθητές και μάλιστα γυμνασίου έγινε την Τετάρτη μία μητέρα, όταν μετέβη στο Γυμνάσιο Αγριάς στον Βόλο για να παραλάβει την κόρη της. Μαθητές του γυμνασίου τσακώθηκαν άγρια μεταξύ τους, με μπουνιές και κλωτσιές και κανείς δεν τους χώριζε με τη βία να αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο.

Σύμφωνα με το magnesianews, η μητέρα- μάρτυρας του περιστατικού έγραψε την εμπειρία της στα social media, περιγράφοντας το περιστατικό και μάλιστα στην ανάρτησή της γονείς σχολίαζαν πως κι εκείνοι με τη σειρά τους έχουν γίνει μάρτυρες αντίστοιχων βίαιων περιστατικών σε σχολεία.

Ειδικότερα, η μητέρα γράφει στα social media:

«Σήμερα δυστυχώς έγινα μάρτυρας ενός άσχημου περιστατικού έξω από το γυμνάσιο Αγριάς. Πηγαίνοντας λοιπόν να πάρω την κόρη μου στις 13:55, βγαίνουν μαθητές νομίζω της 2ας γυμνασίου, και δύο παιδιά άρχισαν στη μέση του δρόμου κοντά στη βρύση το ξύλο. Άγριο ξύλο μπουνιές κλωστές και έπεσαν στο δρόμο ο ένας πάνω στον άλλο κρατώντας του το κεφάλι από το λαιμό. Παιδιά περνούσαν έλεγαν στον έναν να σταματήσει γιατί πραγματικά το κεφάλι του ενός ήταν κατακόκκινο. Και μάλιστα κάποια άλλα παιδιά αντί να τους χωρίσουν έδιναν κλωστές. Συσσωρευμένη βία! Καθηγήτρια έβγαινε να πάει στο αυτοκίνητο αλλά καμία σημασία. Ίσως δεν είδε!!! Άλλοι γονείς εκεί έξω και κανείς δεν έκανε τίποτα. Δεν άντεξα κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τους φώναξα να σταματήσουν! Ως μάνα, ως εκπαιδευτικός, ως άνθρωπος θλίβομαι!! Πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά μας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ