Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βοιωτία: Συνελήφθη 20χρονος για εμπρησμό σε κάδους - Του άρεσε να βλέπει φωτιές

Οι πυροσβέστες είδαν τον 20χρονο να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο ανακριτικό τμήμα

Εμπρηστής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σήμερα στις 5.20 το πρωί στην περιοχή Πλάκα Δηλεσίου του δήμου Τανάγρας Βοιωτίας, που θεωρείται μια από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές για πυρκαγιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων, που ήταν σε επιφυλακή και μετέβησαν στην περιοχή για να σβήσουν ήδη δύο πυρκαγιές που μόλις είχαν εκδηλωθεί.

Οι πυροσβέστες είδαν τον 20χρονο να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο ανακριτικό τμήμα.

Ο νεαρός, ομολόγησε ότι πυρπόλησε τους κάδους απορριμμάτων, γιατί του άρεσε, όπως είπε, να βλέπει τις φωτιές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση σε κάδους απορριμμάτων, καθώς και σε ξηρά χόρτα και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι του Π.Σ. εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται και με άλλους εμπρησμούς, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετά περιστατικά στην περιοχή, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα, καθώς υπάρχει αυξημένη επιτήρηση, επειδή τα σπίτια είναι μέσα στο δάσος και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι δύο όμηροι λένε ότι ελπίζουν σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση τους, αλλά και την απελευθέρωση των άλλων...
Χαμάς: Στη δημοσιότητα βίντεο με δύο ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
«Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών και να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές