Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία Daniel: Στην Εύβοια ξεβράστηκε νεκρός άντρας από το Πήλιο

Η σορός του άτυχου 77χρονου αναγνωρίσθηκε από την σύζυγό του

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως είχε η αναζήτηση του 77χρονου, που μέχρι και πριν από λίγο, ήταν στις λίστες με τους αγνοούμενους της κακοκαιρίας που πλήττει Θεσσαλία.

Σύμφωνα με το evima, στον άτυχο 77χρονο ανήκει η σορός που βρέθηκε νωρίτερα σε παραλία της Εύβοιας και συγκεκριμένα, στην παραλία των Ελληνικών, στη θέση Τουρκονέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναγνωρίσθηκε η σορός του άτυχου 77χρονου από την σύζυγό του. Ο άνθρωπος ήταν από το Βόλο.

Μάλιστα, η ανάσυρση του πτώματος έγινε από τη θάλασσα και από άνδρες του λιμεναρχείου των Ωρεών, καθώς υπάρχουν πολλά φερτά υλικά μέσα στη θάλασσα και ήταν αδύνατον να γίνει με σκάφος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από τη μέση και πάνω φορούσε ρούχα και εντοπίστηκε από περαστικό, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Όπως δημοσιεύει το gegonota.news ο άνθρωπος χάθηκε στο μανιασμένο καιρό από την Πάλτση, στο Πήλιο και τη σορό του αναγνώρισε η γυναίκα του από φωτογραφίες που της έδειξαν. Αναγνώρισε τη μπλούζα που φορούσε.

Επιβεβαίωσε πως είναι ο σύζυγός της και αύριο Κυριακή, θα πάει η οικογένεια στην Αιδηψό για να παραλάβει την σορό από γραφείο κηδειών όπου έχει μεταφερθεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μασούτης υποστηρικτής της ταινίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το bullying
Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που αφορά μια 16χρονη μαθήτρια η οποία βιώνει bullying
Η Μασούτης υποστηρικτής της ταινίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το bullying