Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στα Βριλήσσια: Νεκροί 18χρονος και 17χρονη σε τροχαίο

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων. Δύο νεαρά άτομα, ένας 18χρονος και μια 17χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Βριλήσσια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 5 το πρωί στην οδό Αναπαύσεως, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα, στη συνέχεια σε ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ και δύο καφάο και κατέληξε σε μάντρα οικοπέδου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Παράλληλα τα ξημερώματα σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στο Πέραμα. Ειδικότερα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 28χρονος και μια 22χρονη και κινούνταν επί της λεωφόρου Σχιστού εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, και μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Αττικόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους