Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός. Ήταν άνθρωπος του θεάτρου, στέλεχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις στο πέρασμα των τελευταίων δεκαετιών.
Ο ηθοποιός άφησε το αποτύπωμά του και μέσα από τη συμμετοχή του πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες αλλά και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο Δημήτρης Κολοβός σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη, ενώ εκτός από το ΚΘΒΕ, συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης και του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.
Ο Δημήτρης Κολοβός έπαιξε στις «Νεφέλες», στην «Βαβυλώνια», στις «Φοίνισσες», στη «Δωδέκατη Νύχτα» και πολλές ακόμα παραστάσεις.
Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν αδερφός του του Ναπολέοντα Κολοβού, διευθυντή της ΔΥΠΑ Βόλου.
Μερικές από τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε ήταν: «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας», «Οι νταντάδες», «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», «Βαβυλωνία», «Οι προστάτες» (Θεσσαλικό Θέατρο), «Ζήνων», «Μανδραγόρας» (ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης) και «ο κουρέας της Σεβίλλης» (ΔHΠEΘE Αγρινίου).
- ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πανικός στη δυτική Θεσσαλονίκη - Πήγε έξω από σπίτι και πυροβόλησε
- Τζόκερ: Υπερτυχερός κέρδισε 4,7 εκατομμύρια παίζοντας μια στήλη με 1 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Έργα και σήμερα σε κεντρικό δρόμο – Ποια σημεία κλείνουν, ποιές ώρες
- Πατέρας για 4η φορά ο Αντετοκούνμπο – Πώς θα ονομάσει την κόρη του