Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτα σουβλάκια και κλειστή η Βασιλέως Ηρακλείου! (ΦΩΤΟ)

vasileos-irakleiou
Θεσσαλονίκη: Ατελείωτα σουβλάκια και κλειστή η Βασιλέως Ηρακλείου! (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αντίο στο 2019 με ένα ατελείωτο street party λένε οι Θεσσαλονικείς

Ένα ατελείωτο street party έχει στηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με το οποίο οι Θεσσαλονικείς αποχαιρετούν το 2019 και υποδέχονται το νέο έτος σε λίγες ώρες.

Αυτή την ώρα πολύς κόσμος κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης, αψηφώντας το κρύο, είτε για τα τελευταία ψώνια είτε για να διασκεδάσει σε κάποιο από τα events που έχουν τα περισσότερα καταστήματα εστίασης. 

Στο επίκεντρο της διασκέδασης για ακόμη μία χρονιά η Βασιλέως Ηρακλείου στην οποία οι ψησταριές άναψαν από νωρίς και ο κόσμος κατέκλυσε τα πεζοδρόμια αλλά και τον δρόμο με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για τα αυτοκίνητα.

Ο κόσμος έχει γίνει μία μεγάλη παρέα με τα εδέσματα και τα ποτά, τα κρασιά και τις μπύρες να συνοδεύουν το ατελείωτο πάρτι.

Το TyposThes σας μεταφέρει το κλίμα από τη Βασιλέως Ηρακλείου. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
vasileos-irakleiou
Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Άρση απαγορευτικού για τα δρομολόγια των πλοίων

Νεαροί άνοιγαν καταστήματα στις Σέρρες με κλεμμένο ΙΧ - Λεία πάνω από €6.000