Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αυτοκίνητο ΙΧ από το κέντρο και «χτύπησαν» επιχείρηση

Η αστυνομία έπιασε 3 άτομα για κλοπές

Στον εντοπισμό και στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ημεδαπών προχώρησαν ξημερώματα χθες (24-03-2024), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν ενημερώθηκαν από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για περιστατικό κλοπής στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας  51, 22 και 41 ετών, οι οποίοι αφού κατέστησαν μη λειτουργικό το σύστημα συναγερμού – καταγραφής εικόνων επιχείρησης στο Καλοχώρι, εισήλθαν σε χώρους της, αφαίρεσαν καλώδια και τμήματα από το λεβητοστάσιο, καθώς και τον υποσταθμό παραγωγής ρεύματος που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες προσέγγισαν τον στόχο τους με κλεμμένο όχημα, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή του κέντρου πόλης. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε κουλούρα από λευκό καλώδιο που αφαιρέθηκε νωρίτερα από την προαναφερόμενη επιχείρηση και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
«Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε»
Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία