Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Φωτίστηκε με πορτοκαλί χρώμα το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προκειμένου να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Με πορτοκαλί χρώμα φωτίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, προκειμένου να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, που έχει οριστεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 30 Μαΐου.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρίας για την σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ), -που κοινοποιήθηκε μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας-, να φωτιστεί σε χρώμα πορτοκαλί ένα μνημείο ή δημόσιο κτίριο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας.

Η ΕΕΣΚΠ ως τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (MSIF), αλλά και της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας (EMSP), συμμετέχει στον εορτασμό αυτόν, μετατρέποντας τον Μάιο σε μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πάνω στην νόσο, με ποικίλες εκδηλώσεις.

Ο φωτισμός σε πορτοκαλί χρώμα ενός δημοτικού κτηρίου θεωρείται σημαντικός, γιατί δίνει το μήνυμα στα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση ότι δεν είναι μόνα τους, ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζει τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να δημιουργηθούν και διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο οι συνθήκες ποιότητας ζωής που απαιτούνται, όχι μόνο για ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, αλλά και όσοι συνάνθρωποι μας χρήζουν αρωγής.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το δήμο Ωραιοκάστρου:

dimarxeio_oraiokastro_portokali_sklirinsi_plakas_1.jpg
dimarxeio_oraiokastro_portokali_sklirinsi_plakas_2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»