Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την τραγωδία στα Τέμπη.
Έπειτα από σχετικά καλέσματα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο άγαλμα Βενιζέλου.
Στο σημείο συγκεντρώθηκαν μέλη συλλογικοτήτων αντιεξουσιαστών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, οι οποίοι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι κατέβηκαν στο οδόστρωμα και αυτήν την ώρα πραγματοποιούν πορεία σε κεντρικούς δρόμους. Συγκεκριμένα κατέβηκαν από την οδό Αγίας Σοφίας προς την Τσιμισκή με μέτωπο δυτικά.
"Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη -Τέμπη αγώνας μέχρι τέλους", αναγράφεται στο κεντρικό πανό που βρίσκεται στην κεφαλή της πορείας.
Ισχυρή είναι και η παρουσία της Αστυνομίας, ενώ η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται ανάλογα με την κίνηση της πορείας με την κίνηση στους δρόμους του κέντρου αυτή την ώρα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Upd 14.00: Η πορεία επέστρεψε από την οδό Βενιζέλου στο άγαλμα Βενιζέλου, όπου και ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του TyposThes
- Θεσσαλονίκη: Στάση αναμονής στα ταξί πριν το νέο κύκλο κινητοποιήσεων
- Μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά εντός του 2026 - Τοπόσημο για τη δυτική Θεσσαλονίκη
- Θεσσαλονίκη: Pop-up εργαστήρια τέχνης φέρνουν ελπίδα στους ογκολογικούς ασθενείς
- Συγκλονίζει Έλληνας για τη ζωή στη Βενεζουέλα: «Έσκαγαν πλαστικές σφαίρες στα 50 μέτρα από το σπίτι μας»
