Στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν μαζί με τους γονείς τους το βράδυ του Σαββάτου (19/9) οι δύο δεκατριάχρονες που φέρονται να επιτέθηκαν σε συνομίλική τους την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι 13χρονες παραδέχτηκαν ότι χτύπησαν τη μαθήτρια στο πρόσωπο, με την τελευταία να τις γνωρίζει, ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθησαν και οι δύο ελεύθερες, μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε μετά το πέρας του σχολείου, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/9) στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και έρευνα σχετικά με το θέμα πραγματοποιεί το ΑΤ Αμπελοκήπων Μενεμένης.
Πηγή: ertnews.gr
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 17χρονος που έπαθε ανακοπή καρδιάς στο Πευκοχώρι
- Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση με σύλληψη έξω από το γήπεδο του Άρη - Τι αποκαλύπτει ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
- 3 + 1 μέτρα ενεργειακής στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
- Μεγάλη επένδυση 95 εκατ. ευρώ αλλάζει την ανατολική Θεσσαλονίκη - Τι προβλέπει