Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εξυπηρέτηση των ασθενών μετ΄ εμποδίων στο "Γεννηματάς"

Εξυπηρέτηση των ασθενών μετ΄ εμποδίων στο "Γεννηματάς"
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων σε ανοιχτή γενική συνέλευση με θέμα τις ελλείψεις προσωπικού και την υποχρηματοδότηση

Μετ΄ εμποδίων εξυπηρετήθηκαν σήμερα οι ασθενείς στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων σε ανοιχτή γενική συνέλευση που ξεκίνησε στις 7.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 14.30, έχοντας ως θέμα τις ελλείψεις προσωπικού και την υποχρηματοδότηση η οποία καθιστά προβληματική τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

“Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Θα συνεχίσουμε τις γενικές συνελεύσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα συμμετάσχουμε στις 20 Μαΐου στη γενική απεργία και θα πράξουμε ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του “Γεννηματάς”, Πέτρος Κετικίδης, αναφέροντας παράλληλα ότι σήμερα αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα χειρουργεία και τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και το νοσοκομείο λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας. Οι εργαζόμενοι δεν θα πραγματοποιήσουν αύριο γενική συνέλευση λόγω γενικής εφημερίας του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σπ. Πέγκας: Απαραίτητη η συνέχιση λειτουργίας των δευτεροβάθμιων τουριστικών σχολών

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής