Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα από το ΚΘΒΕ για συλλογή φαρμάκων - Τι χρειάζεται

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα από το ΚΘΒΕ για συλλογή φαρμάκων - Τι χρειάζεται
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η συλλογή φαρμάκων θα γίνει στην ΕΜΣ, στο Βασιλικό και στη Μονή Λαζαριστών από την Τετάρτη 3 μέχρι και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Το ΚΘΒΕ θέλοντας να βοηθήσει το ιδιαίτερα το σημαντικό έργο των Γιατρών του Κόσμου-Ελληνική Αντιπροσωπεία καλεί τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του στην ΕΜΣ, στο Βασιλικό και στη Μονή Λαζαριστών από την Τετάρτη 3 μέχρι και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου να προσφέρουν  φαρμακευτικά σκευάσματα όλων των κατηγοριών που ΔΕΝ έχουν λήξει όπως ταμπλέτες έστω ανοιχτές, αλοιφές ή σιρόπια κλειστά.

Μεγαλύτερη έλλειψη υπάρχει σε αντιβιώσεις ενηλίκων, αντιδιαβητικά, ινσουλίνες, καρδιολογικά, γυναικολογικές κρέμες, αντιβηχικά σιρόπια ενηλίκων & παιδιών και γαστροανθεκτικά.

Στην είσοδο των θεάτρων  μας θα υπάρχουν ειδικά κουτιά για τη συγκέντρωση των φαρμάκων , τα οποία θα διατεθούν  στο Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου (Πτολεμαίων 29Α, 54630 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-566641 & 2315-314206, 09:00-17:00)

To Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους Γιατρούς του Κόσμου-Ελληνική Αντιπροσωπεία και θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκαινιάζεται έκθεση ζωγραφικής της Άννας Δημάκη

Παθητικό κάπνισμα: Μεγάλος κίνδυνος παχυσαρκίας για τα παιδιά των καπνιστών