Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος για 6 ώρες και αυτή την Κυριακή η Λ. Νίκης!

Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος για 6 ώρες και αυτή την Κυριακή η Λ. Νίκης!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα μείνει κλειστή από τις 11.00 έως τις 17.00, για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα
Κλειστή για έξι ώρες, από τις 11.00 έως τις 17.00, για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα θα παραμείνει η Λεωφόρος Νίκης, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο της πεζοδρόμησης που επιχειρείται μία φορά σε μηνιαία βάση.

Ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου, ώστε να εξυπηρετούνται οι σταθμοί αυτοκινήτων, ενώ θα ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης στους ποδηλατοδρόμους των οδών Σαλαμίνος και Ν. Κουντουριώτη (τμήμα μεταξύ των οδών Σαλαμίνος - Βενιζέλου) για την απρόσκοπτη κίνηση των ποδηλατιστών προς το σημείο της πεζοδρόμησης.

Με μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Τροχαίας θα τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση στα σημεία των εκτροπών (ταινίες επισήμανσης και κώνοι) και θα υπάρχουν τροχονόμοι σε καίρια σημεία για την ενημέρωση των οδηγών, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 24,4% η ανεργία στο δ' τρίμηνο του 2015

Επίθεση Κρανιδιώτη σε Μητσοτάκη για τη διαγραφή του από τη ΝΔ