Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Πάνω από 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Πάνω από 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Περισσότερα από 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντόπισαν και κατάσχεσαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στην αγορά Βλάλη και σε παρακείμενες κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης, άνδρες της δημοτικής αστυνομίας σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις γυναίκες που κατείχαν και πουλούσαν παράνομα τα πακέτα. Ποσότητες τσιγάρων που χρησιμοποιούνταν για τον εφοδιασμό των γυναικών βρέθηκαν σε αποθηκευτικούς χώρους στην πλατεία Αριστοτέλους, σε σακούλες πίσω από θάμνους και πάνω σε δέντρα.

Επίσης, συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων εμπορίας μικροεπίπλων της περιοχής, καθώς στα μαγαζιά τους έκρυβαν ποσότητες τσιγάρων. Συνολικά κατασχέθηκαν 4.504 πακέτα τσιγάρα, οι δασμοί των οποίων ανέρχονται σε 15.000 ευρώ.

Οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αντιμετώπισης του παραεμπορίου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Σχέδιο «Αθηνά» και οικονομικά στο επίκεντρο της συνόδου των πρυτάνεων