Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Βόμβα» της ΕΕΑ: Να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της

Απόφαση που τινάζει τον αέρα στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ, καθώς πριν από λίγη ώρα τα μέλη της επιτροπής που είχαν οριστεί από την κυβέρνηση  διαπίστωσαν με ψήφους 4-1 παραβάσεις σε ό,τι αφορά και τις δύο ομάδες. 

Στη συνέχεια, σε νέα ψηφοφορία, με ψήφους 3-2 εισηγήθηκαν ανάκληση πιστοποιητικού τόσο για την Ξάνθη όσο και για τον ΠΑΟΚ. 

Για τους Ακρίτες για παράβαση στο μετοχολόγιο και για το Δικέφαλο για την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας. 

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί πλέον στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Superleague, η οποία θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση. 

Όπως και να 'χει το πρωτάθλημα πλέον τινάζεται στον αέρα, καθώς μετά την πρωτοφανή απόφαση αναμένονται αντιδράσεις που μπορεί να δώσουν απρόβλεπτες διαστάσεις στην εξέλιξη της ποδοσφαιρικής σεζόν. 

Εντός ολίγων λεπτών αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ. 

Πηγή: sdna

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΠΕΞ: Απομακρύνθηκαν από το Ιράν 16 Έλληνες – Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, μεταφέρθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν και είναι πλέον ασφαλείς
ΥΠΕΞ: Απομακρύνθηκαν από το Ιράν 16 Έλληνες – Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Θεσσαλονίκη: Στο σκοτάδι περιοχές στα ανατολικά – Αιχμές κατά του ΔΕΔΔΗΕ (ΦΩΤΟ)
Εξηγήσεις ζητά ο δήμος Καλαμαριάς – Κάνει λόγο για «επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που ταλαιπωρούν τους κατοίκους»
Θεσσαλονίκη: Στο σκοτάδι περιοχές στα ανατολικά – Αιχμές κατά του ΔΕΔΔΗΕ (ΦΩΤΟ)