Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κύπρος: Κούρδος κατηγορείται για βιασμό 13χρονης - Λέει ότι κινδυνεύει η ζωή του

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο ίδιος δεν θέλει να εκδοθεί στην Κύπρο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου είναι ένας 19χρονος ο οποίος φέρεται να βίασε μια 13χρονη στην Αγία Νάπα. Ο ίδιος δεν θέλει να εκδοθεί στην Κύπρο, λόγω του ότι όπως ισχυρίζεται τον κυνηγούν οι Τούρκοι επειδή είναι Κούρδος. 

Ο δράστης είναι ο 19χρονος Mohammed Latifi ο οποίος όπως αναφέρει ρεπορτάζ του sigmalive.com πήγε στην Κύπρο για διακοπές και εκεί γνωρίστηκε με την ανήλικη. Ο 19χρονος κατηγορείται ότι την απήγαγε και τη βίασε, και στη συνέχεια έφυγε στην Αγγλία. 

Η Αστυνομία εκεί τον συνέλαβε, και λίγο αργότερα είπε ότι όντως ήρθε σε επαφή με την ανήλικη, ωστόσο δήλωσε ότι έγινε με τη θέλησή της. 

Όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της δίκης είπε ότι κινδυνεύει από τους Τούρκους επειδή είναι Κούρδος, με τον δικαστή να ρωτά «εάν έτσι έχει η κατάσταση, γιατί πήγες στην Κύπρο για διακοπές πέρσι;».

Αρχικά βγήκε η απόφαση να εκδοθεί στην Κύπρο ωστόσο ο ίδιος άσκησε έφεση και πλέον είναι ελεύθερος με εγγύηση. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς