Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αποσύρεται το σποτ με το Χρήστο Λούλη για τον κορωνοϊό (VIDEO)

Αποσύρεται το σποτ με το Χρήστο Λούλη για τον κορωνοϊό (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αποσύρθηκε το σποτ μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε

Αποσύρει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το σποτ με το Χρήστο Λούλη για τον κορωνοϊό, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε και τις κατηγορίες για σεξιστικό περιεχόμενο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε

Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Θυμηθείτε το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη:

«Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δεν σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον», επισημαίνει στο βίντεο η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου στο βίντεο του νέου σποτ η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός αναφέρεται στους κινδύνους που διατρέχουμε αν συνωστιζόμαστε με μεγάλες παρέες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΑΣΘ: Τηρούνται τα μέτρα - 350 λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: 24 πρόστιμα για «έξοδο» εκτός Νομού