Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Ελλάδα

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονου δύτη στον Κορινθιακό Κόλπο

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονου δύτη στον Κορινθιακό Κόλπο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τα ίχνη του χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Στέρνα»

 Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονου δύτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Στέρνα», στον Κορινθιακό Κόλπο.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής (6/11) και στις έρευνες συμμετείχαν δύο σκάφη του Λιμενικού, ένα αλιευτικό σκάφος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δυο ιδιώτες δύτες.

Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Κορίνθου, του Κιάτου και της Ιτέας για περιστατικό ενός αγνοούμενου 26χρονου δύτη, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΤΕΡΝΑ» Κορινθιακού Κόλπου. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από δύο Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το αλιευτικό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Κ. 145, δύο ιδιώτες δύτες, ένα Περιπολικό όχημα από ξηράς, μέλη του διασωστικού σώματος Κορινθίων «ΠΗΓΑΣΟΣ», μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου-Περαχώρας με χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone), ένα Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ αφίχθη και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα. 

Οι έρευνες συνεχίζονται. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Καταστήματα Pizza Fan: Γιατί είναι «αδύνατον» να ανοίξουν χωρίς το τηλεφωνικό κέντρο
pizza fan

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα - Πέρασε κόκκινο για να αποφύγει έλεγχο