Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξέσπασε πυρκαγιά και στο Παρανέστι Δράμας

Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και στο Μεσολόγγι, αλλά και στην Καλαμπάκα

Δασική πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή Πλατανιά, του Δήμου Παρανεστίου, στη Δράμα. Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 7 πεζοπόρο και τέσσερα αεροσκάφη.

Παράλληλα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε δάσος με βελανιδιές στην Παλαιομάνινα Μεσολογγίου, ενώ φωτιά σε δασική έκταση μαίνεται και στην περιοχή Μαυρέλι στην Καλαμπάκα.

Η φωτιά στην Παλαιομάνινα Μεσολογγίου ξέσπασε στις 11:10 το πρωί της Τρίτης και έλαβε γρήγορα έλαβε διαστάσεις καταστρέφοντας δάσος με βελανιδιές. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή αστυνομική δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εννέα οχήματα, 18 πυροσβέστες και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το έργο τους συνδράμει από αέρος αεροσκάφος πετζετέλ. Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται τα μέτωπα φωτιάς που εκδηλώθηκαν νωρίτερα στην περιοχή Μάνα στο Αλιβέρι Ευβοίας, σε γεωργική έκταση στην περιοχή Κοκάρτζα στο Κιλκίς, καθώς και στην περιοχή Στροβλές Χανίων.

Επίσης σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπό έλεγχο βρίσκονται πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή Διόνυσος στη Λιβαδειά και στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Λεσινίου στο Μεσολόγγι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης