Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνολικά 39 συλλήψεις χθες για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης

Συνολικά 39 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη για διάφορα αδικήματα. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αλλοδαπών, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν:

• 11 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.

• 7 άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων, πρώτες πρωινές χθες (18-04-2017), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, εντόπισαν και συνέλαβαν 6 ημεδαπούς, ηλικίας από 26 έως 65 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο με τράπουλες (πόκερ).

Επιπλέον, συνελήφθη και ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος διευκόλυνε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2 τράπουλες, 449 μάρκες, 1 μεταλλική βαλίτσα που περιείχε μάρκες - σφραγισμένες τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

• 4 άτομα για κλοπές και απόπειρες κλοπών.

• 3 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

• 13 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

• 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού κώδικα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα του Πάσχα – Τι να προσέχουν οι καταναλωτές
Καθώς ξεκινούν σε όλη την χώρα οι προετοιμασίες για τις γιορτές, που συνοδεύονται από παραδόσεις, συνήθειες και εορταστικά γεύματα
ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα του Πάσχα – Τι να προσέχουν οι καταναλωτές