Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίσιο τέλος για την 12χρονη κοπέλα στην Καβάλα

Αστυνομία-ληστεία-Τούμπα

Μεγάλη κινητοποίηση μετά την ανάρτηση αναζήτησης που έκανε ο πατέρας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βρέθηκε και επέστρεψε στην οικογένειά της η 12χρονη για την οποία είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία και η τοπική κοινωνία της Καβάλας μετά την σχετική ανάρτηση αναζήτησης που έκανε ο πατέρας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αγωνία του πατέρα, γνωστού επιχειρηματία της Καβάλας, ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης όταν η ανήλικη δεν επέστρεψε από το μάθημα των αγγλικών. Επικοινώνησε δε μαζί του και του είπε ότι ήταν σε μια φίλη της.

Ο πατέρας άρχισε να την αναζητά και μη μπορώντας να την εντοπίσει, ζήτησε βοήθεια δημοσιοποιώντας τα στοιχεία της στο διαδίκτυο. Μέσω των πολλαπλών κοινοποιήσεων που ακολούθησαν έγινε γνωστή η αναζήτηση.

Παρότι ενδιαφέρθηκε και το Χαμόγελο του Παιδιού, δεν έγινε αίτημα από τους γονείς ώστε να ενεργοποιηθεί το Amber Alert.

Με τις πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία, κατάφερε να εντοπίσει τελικά το παιδί σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επιστρέψει στην οικογένειά του.

Πηγή: ert.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία