Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκροί βρέθηκαν οι 4 αγνοούμενοι

Μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της οικογένειας που είχε χαθεί από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, στον Γεροπόταμο Μεσσαράς στην Κρήτη. Οι 4 αγνοούμενοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε. Το όχημα εντοπίστηκε έπειτα από περίπου 35 ώρες ερευνών, σε ένα σημείο που είναι καλυμμένο από καλαμιές, λάσπη και νερό.

Πριν από λίγη ώρα τα συνεργεία ανέσυραν δυο από τα πτώματα.

Υπενθυμίζεται πως στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 29χρονος με την 28χρονη σύζυγό του, η 20χρονη αδελφή της και η 57χρονη μητέρα τους. Οι τέσσερις αγνοούμενοι επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους τα ξημερώματα της Κυριακής από κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν γαμήλιο γλέντι. Στο σημείο του χειμάρρου, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες τη νύχτα εκείνη το ύψος του νερού μπορεί να έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους