Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανατριχιαστική περιγραφή νοσηλευτή για ασθενείς με κορωνοϊό

koronoios

Πώς περιέγραψε νοσηλευτής του Ευαγγελισμού την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία με την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, περιέγραψε νοσηλευτής στον Ευαγγελισμό. Η περιγραφή του δραματική.

«Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται τρομοκρατημένοι, να φανταστείτε ότι έρχονται μόνοι τους δεν έχουν κανένα συνοδό, σε ένα άγνωστο περιβάλλον βλέπουν ανθρώπους με μάσκες με γυαλιά και είναι τρομοκρατημένοι. Μπαίνουν στον θάλαμο και μέχρι να βγει το τεστ αν θετικό ή αρνητικό περιμένουν εκεί», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιώργος Μπαλάσκας, ο οποίος εργάζεται ως νοσηλευτής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

O κ. Μπαλάσκας απαντώντας σε ερώτηση επιβεβαίωσε ότι ασθενείς μοιάζουν σαν να παθαίνουν ασφυξία. «Στην αρχή τα περιστατικά ήταν ελαφρά με ήπια συμπτώματα, δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι σπουδαίο, αλλά ξαφνικά κάποιοι κάνουν αιφνίδιο πυρετό», είπε και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό γυναίκας ασθενούς που  νοσηλευόταν επτά ημέρες και «ξαφνικά έκανε έναν πυρετό και μία δύσπνοια, άρχισε να νιώθει μία ασφυξία. Το βλέμμα της ήταν χαρακτηριστικό, ήταν αυτό που μας αιφνιδίασε, είχε ένα τρόμο στα μάτια, έναν φόβο, φοβόταν. Αυτή μπορώ να πω ήταν η πρώτη συνάντηση με τον κορωνοϊό».

Τέλος, ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι το γεγονός αυτό τρομάζει και τους ίδιους τους νοσηλευτές. «Αυτό το αιφνίδιο μας σοκάρει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ