Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένταση στην Αγία Πετρούπολη - Πλήθος κόσμου στην πλατεία παρά την απαγόρευση

Περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία

Παρά τη λήψη δραστικών μέτρων προστατευτικού χαρακτήρα ως προς την εξάπλωση της πανδημίας στα οποία προέβη η κυβέρνηση, μετά τις εικόνες συνωστισμού και την ένταση τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα, και απόψε το σκηνικό στην περιοχή είναι τεταμένο.

Περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, παρά το γεγονός ότι αυτή έχει κλείσει από την αστυνομία.

Η αστυνομία τους καλεί να αποχωρήσουν από το σημείο, με τους συγκεντρωμένους να απαντούν με αποδοκιμασίες και να φωνάζουν συνθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ανακοίνωσε το κλείσιμο της πλατείας στην Αγία Παρασκευή από σήμερα και κάθε ημέρα από τις 21:00 και έως τις 06:00 της επομένης.

Τόνισε ακόμη πως οι εικόνες παραπέμπουν σε μερικές δεκάδες ατόμων που περιφρονούν τις οδηγίες περί αποφυγής συγχρωτισμού και δεν έχουν ανάγκη να εκτονωθούν λόγω του εγκλεισμού.

Όπως είπε οι ίδιοι αφού αγνόησαν τις συστάσεις των αρχών τη Δευτέρα, χθες το βράδυ προχώρησαν σε έκτροπα, με πετροπόλεμο κατά των αστυνομικών δυνάμεων

Έτσι προχώρησε στην ανακοίνωση του κλεισίματος της πλατείας λέγοντας πως στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τόνισε πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλες περιοχές «δε θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε μέτρα τοπικής εμβέλειας».

 

Πηγή φωτογραφίας: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ