Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κατερίνη: Διαρρήκτης με μάσκα νεκροκεφαλή «αδειάζει» μαγαζί με οπτικά (VIDEO)

Άρπαξε περισσότερους από 20 σκελετούς γυαλιών

Αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με οπτικά στην Κατερίνη, όταν είδε από την κάμερα ασφαλείας τον διαρρήκτη που άνοιξε το μαγαζί του.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορά μια μάσκα νεκροκεφαλή να σπάει με σφυρί τη τζαμαρία του καταστήματος, να αρπάζει περισσότερους από 20 σκελετούς γυαλιών, να τους βάζει σε ένα σάκο και να εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή στην Κατερίνη. Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, ο διαρρήκτης με τη νεκροκεφαλή κατευθύνεται στο μαγαζί που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Αθανασίου Βασιλειάδη.

https://www.youtube.com/watch?v=1JtWrTDBplI

Κρατά ένα σάκο και ένα σφυρί. Με το σφυρί σπάει τη τζαμαρία του καταστήματος, αρπάζει τα 20 ζευγάρια γυαλιών και φεύγει περπατώντας προς την κεντρική πλατεία της πόλης.

https://www.youtube.com/watch?v=dY1OENHm9Dk

Ωστόσο, μισή ώρα μετά επιστρέφει πάνω σε ένα ποδήλατο και χωρίς να φορά τη μάσκα. Όπως λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Χρήστος Παπανικολάου, αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του δράστη που ενδεχομένως να οδηγήσει στα ίχνη του.

"Την πρώτη φορά, όπως κατέβασε τη τζαμαρία, άφησε μέσα το σφυρί. Γύρισε για να το πάρει χωρίς να φορά μάσκα. Κόπηκε όταν έβαλε το κεφάλι του μέσα στην τρύπα που είχε ανοίξει. Γέμισε αίματα και αποτυπώματά του η βιτρίνα. Αυτά τα έχει πάρει η αστυνομία", τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

https://www.youtube.com/watch?v=b1PrU7hRyBE

Προς μεγάλη του έκπληξη, παρατήρησε στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας πως και το προηγούμενο βράδυ ο ίδιος, μυστηριώδης διαρρήκτης με τη μάσκα νεκροκεφαλή ήταν μπροστά από το κατάστημα.

Αυτή τη φορά, με ένα σπρέι και έναν αναπτήρα. Άναψε τον αναπτήρα, έβαλε φωτιά στο σπρέι και προσπαθούσε να μαυρίσει τη τζαμαρία του μαγαζιού.

"Συνολικά, χάθηκαν 20 σκελετοί. Μιλάμε για γυαλιά που η εμπορική τους αξία ξεπερνά τα 3 χιλιάδες ευρώ. Αλλά η ζημιά είναι μεγαλύτερη. Πήγε και έσπασε τη τζαμαρία και χάραξε και άλλα γυαλιά που ήταν στη βιτρίνα", επισημαίνει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και εξηγεί πως μαζί με τη σπασμένη βιτρίνα η ζημιά από την επιδρομή του διαρρήκτη ξεπερνά τις 7 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΦΙΑ: Τέλος Μαΐου η πληρωμή της πρώτης δόσης - Ποιοι θα δουν μειώσεις

Έρχεται οριζόντια μείωση σε λογαριασμούς ρεύματος – Ποιοι οι μεγάλοι κερδισμένοι

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση Πλεύρη για τον αιφνίδιο θάνατο 3χρονης στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στην Αριστοτέλους – Τα ηχηρά ονόματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ