Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κατερίνη: Νεκρός 23χρονος - Το ΙΧ χτύπησε κολωνάκια, δέντρο

ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολωνάκια, παγκάκι και κορμό δέντρου

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος και τραυματίστηκε ένας 22χρονος σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή της Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τη 10:00 τα ξημερώματα στη δημοτική οδό Ιασωνίδου στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κατερίνης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος (με συνοδηγό έναν 22χρονο) εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολωνάκια, παγκάκι και εν τέλει πάνω σε έναν κορμό δέντρου.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του οχήματος, ενώ τραυματίστηκε ο 22χρονος. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου νοσηλεύεται χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε ανακοίνωσή της για το τροχαίο δυστύχημα, η αστυνομία αναφέρει:

Σήμερα (10 Απριλίου 2023) και ώρα 01.20 περίπου, στην Κατερίνη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολονάκια πεζοδρομίου, σε παγκάκι στάσης λεωφορείων και σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού του οχήματος και τον τραυματισμό του 22χρονου συνοδηγού του ίδιου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ