Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άδειασε σε δόσεις λογαριασμό ηλικιωμένης στην Καστοριά - «Σήκωσε» 2.800 ευρώ

Δικογραφία από την αστυνομία σε βάρος ενός 54χρονου – Χρησιμοποιούσε την τραπεζική κάρτα της 81χρονης

«Πάγωσε» μια ηλικιωμένη γυναίκα στην πόλη της Καστοριάς, όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά από τον τραπεζικό της λογαριασμό ένα σεβαστό ποσό, το οποίο είχε αναληφθεί σε... δόσεις από άγνωστο ο οποίος κατάφερε να υφαρπάξει την τραπεζική της κάρτα.

Η 81χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι, στο διάστημα από τις 7 ως τις 11 Σεπτεμβρίου, ο άγνωστος -τότε- δράστης είχε πραγματοποιήσει πέντε αναλήψεις με την χρήση της τραπεζικής της κάρτας και είχε «σηκώσει» το συνολικό ποσό των 2.800 ευρώ, χωρίς εκείνη να έχει δώσει την συγκατάθεσή της.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 54χρονου Έλληνα, ο οποίος διαπιστώθηκε πως είχε κάνει τις αναλήψεις με την κάρτα της 81χρονης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι