Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Νταής» στο Ηράκλειο ξυλοκόπησε τη σύζυγο και τις δύο κόρες του

Το δικαστήριο τον υποχρέωσε να φύγει από το σπίτι και του απαγόρευσε να έρχεται σε επαφή με την οικογένεια του

Περιοριστικούς όρους επέβαλε χθες, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στον 44χρονο πατέρα, ο οποίος ξυλοκόπησε την σύζυγό και τις δύο κόρες του, ξημερώματα του Πάσχα, μέσα στο σπίτι τους, στην Σταλίδα του δήμου Χερσονήσου.

Το δικαστήριο υποχρέωσε τον 44χρονο να φύγει από το σπίτι και του απαγόρευσε να έρχεται σε επαφή με την οικογένεια του, ενώ παρέπεμψε τους εμπλεκόμενους στην ποινική διαμεσολάβηση, σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης και εξομάλυνσης των μεταξύ τους σχέσεων.

Ο 44χρονος που κάθισε χθες στο εδώλιο του Αυτοφώρου Μονομελούς, κατηγορούμενος για την πράξη της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης από κοινού, ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά του, παραδέχτηκε ότι παραφέρθηκε και απέδωσε την συμπεριφορά του στην κατανάλωση αλκοόλ, εκείνο το βράδυ.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η οποία ζήτησε να δοθεί μια ευκαιρία στον πατέρα της, ταυτόχρονα όμως εξέφρασε την παράκληση να μην επιστρέψει στο σπίτι ο 44χρονος.

Το ζευγάρι και οι δύο κόρες του, ηλικίας 22 και 16 ετών, το βράδυ της Ανάστασης ήταν προσκεκλημένοι σε εκδήλωση γενεθλίων, σε καφενείο στην περιοχή των Γουβών του δήμου Χερσονήσου. Ένα ποτήρι με αλκοόλ που κρατούσε η 16χρονη και το γεγονός ότι αντιμίλησε στην παρατήρηση που της έκανε ο πατέρας της, ήταν η αφορμή για το επεισόδιο που ακολούθησε όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

Ο πατέρας χτύπησε την 16χρονη, μπήκε στη μέση η μεγαλύτερη αδερφή, τις «έφαγε» και εκείνη και στο τέλος χτύπησε και την σύζυγο του που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ